2017 Tour: Mackmiller Design+Build

Luxury Remodeling Tour Home | Tickets | Information Request Form | Sponsors

HOME HIGHLIGHTS

BEFORE: Scenic views of the marsh in the back of the home were limited to a small window and sliding door. A cooktop kitchen island restricted the flexibility of the space.   

AFTER: Patio door openings were expanded and the original dining area was bumped out two feet to create a new family room, now flooded in natural light (showcasing some pretty amazing views!). The more functional, open, airy kitchen was relocated to the front of the home.    

MUST-SEE FEATURES: Experience first-hand how the newly remodeled spaces blend seamlessly with the existing home. Adding a raised bar in the kitchen increased eating options, while 18 feet of glass doors open up to the deck and stunning marsh views.

Mackmiller logo Mackmiller Design+Build
952-949-8600
houzz.com/pro/mackmiller

After Photo: John Walsh

Pin It on Pinterest